İZMİR / BORNOVA - Mevlana Ortaokulu

Mrt

7.sınıflar erkekler arası basketbol turnuvası başladı.

Kas

7.sınıf kızlar basketbol turnuvası başlamıştır.

Kas

Değerli velilerimiz öğretmenlerimizden çocuklarınızla ilgili bilgi almak için  öğretmenlerimizin uygun oldukları gün ve saatleri aşağıdaki tabloda yer almaktadır.

Kas

Değerli velilerimiz,sevgili öğrenciler okulumuz geri dönüşüm kapsamında atık pil toplamaktadır.Atık pillerinizi getirerek doğamızın korunması adına katkı sağlamış olursunuz.Atık pillerinizi okul-aile birliği odası yanındaki atık pil kutusuna atabilirsiniz.

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 27.10.2023 Cuma günü saat 15.30'da okulumuz çok amaçlı salonunda yapılacaktır.

Eyl

Sayın veliler 2023-2024 Eğitim-Öğretim dönemi için öğrencilerimizin her gruptan 1 tane olmak üzere toplamda 3 ders seçmeleri gerekmektedir..Bu seçimin 6 Eylül Çarşamba günü saat 17.00'ye kadar tamamlanması gerekmektedir.

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Selim AYTİN tarafından yönetilen

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı erkekler futbol turnuvası kapsamında 5.sınıflardan 5/D sınıfı,6.sınflardan 6/B sınıfı,7.sınıflardan 7/D ve 8.sınıflaradan ise 8/D sınıfı birinci olmuşlardır..Öğretmenimize teşşekkür ederiz.Başarı kazanan sınıflarımızı da tebrik ederiz.

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Şenal Çetiner tarafından yönetilen

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 8 sınıflar kızlar basketbol turnuvası birincisi 8-A sınıfı,7 sınıflarda ise 7-E sınıfı ve 6.sınıflarda ise 6-D 5.sınıflarda ise 5/A sınıfı olmuştur.Öğretmenimize teşşekkür ederiz.Başarı kazanan sınıflarımızı da tebrik ederiz.

May

Okulumuz öğretmenlerinden Şenal ÇETİN'er önderliğinde  19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı sınıflar 6.sınıf kızlar basketbol  ve Selim AYTİN önderliğinde 6.7. ve 8.sınıf erkekler futbol turnuvası tüm çoşkusuyla devam ediyor.

Mrt

10 Mart 2022 itibariyle kütüphanemiz kullanıma açılacaktır.Öğrencilerimiz aldıkları kitabı bir hafta içinde getirmek zorundadir.Ansiklopedi ve dergilerden sadece kütüphanede yararlanabilirler.Bu şekilde öğrencilerimiz verimli bir şekilde kütüphaneden faydalanabilirler.